Witte wijn

Witte wijnen kunnen worden gemaakt van witte en blauwe druiven. Dit komt doordat er alleen gebruik wordt gemaakt van het sap van de druiven, dus niet de pitten, steeltjes en schillen. De kleur van de wijn zal afhankelijk zijn van de gebruikte druivensoort. Een jonge wijn heeft vaak een groenige kleur, terwijl oude wijnen juist donkergeel, oranje of bruin zijn.

Witte wijn is er dus in veel verschillende soorten. De smaak wordt vaak droog genoemd als er weinig suiker in zit, en zoet als er meer suiker in zit. Meer weten over witte wijnen? Lees onze blog artikelen hieronder.

Onze

artikelen

Meer leren over heerlijke witte wijnen? Op Bottelicious vertellen wij je alles over de druivensoorten voor witte wijnen, de beste wijnregio’s en de duurste wijnen. Ontdek onze blog artikelen hieronder!

Contact

Wil je een blog artikel op Bottelicious plaatsen? Bottelicious is onderdeel van Seo²: een platform voor SEO-linkbuilding met meer dan 25 websites. Meer weten over de mogelijkheden voor adverteren op Bottelicious? Bekijk de tarieven en voorwaarden op de Seo² website.